Bygg ut ditt gym och satsa på kettlebells

En av de stora trenderna inom styrketräning under senare tid är användandet av kettlebells, eller girja som de ibland benämns. Träning med kettlebells har visat sig vara mycket effektiv för såväl styrka som kondition, och även för den som vill gå ner i vikt. Detta har lett till att allt fler som redan styrketränar har efterfrågat kettlebells på sina gym. Många gym har följt utmaningen från sina kunder och införskaffat kettlebells. Vissa har verkligen löpt linan ut och byggt upp speciella avdelningar för kettlebells, ett initiativ som uppskattats av befintliga kunder och som även lett till inskrivningar av nya kunder.

Investera i kettlebells

Är du innehavare av ett gym kan det var en god idé att hänga på trenden med kettlebellträning. Det är en investering som med största sannolikhet kommer att ge en god avkastning i form av nöjda befintliga kunder men även nya kunder. Har du inte tillgång till tillräckligt med medel för att investera i kettlebells kan du vända dig till Qred på qred.com/sv-se där du kan bli beviljad mycket förmånliga företagslån. Handläggningen är dessutom snabb samtidigt som kundtjänsten är mycket trevlig och tillmötesgående.

Om du endast ska köpa ett antal kettlebells eller skapa en helt ny avdelning för kettlebells beror helt och hållet på omständigheterna i just din situation. Har du möjlighet att göra en ombyggnad, utan alltför omfattande ombyggnadskostnader, bör du i vart fall överväga att göra en rejäl satsning på kettlebells. Det är en bra och mycket populär träningsform som förhoppningsvis kan öka intresset för ditt gym med fler kunder som resultat. Personer som styrketränar seriöst söker alltid efter nya metoder för att kunna förbättra sin träning. Du har även stora möjligheter att erhålla nya kunder som idag är inskrivna på andra gym i din omgivning men som inte kan erbjuda träning med kettlebells.

Varierad träning som ett konkurrensmedel

Ett effektivt konkurrensmedel för gymägare är att erbjuda sina kunder varierade träningsmöjligheter. Kan kunderna välja mellan traditionell styrketräning, boxningsträning, cirkelträning, spinning och kettlebells, för att endast nämna några exempel, ökar sannolikheten för att de fortsätter att vara kunder. De gymägare som är observanta och lyssnar på sina kunders önskemål är de som kommer att fortsätta att driva sina verksamheter under lång tid framöver.